Ska nog lägga ner detta

ja med bloggandet .. Får ju aldrig fingrarna ur jue =)
Händer saker mest hela tiden ..finns en människa som ja verkligen ska ta mig ett ordentligt snack me!! Å ja du vet säkert vem du är .. Att du är så äckligt feg å kan anklaga en människa för något sådant fattar jag inte ...
SJUKT
Men men vet inte vad ja ska tycka tro eller tänka.. skitsnack bakom ryggen på mig är det värsta ja vet .. Om man har några problem varför inte komma till mig på en gång för då .. hmm fårstår inte varför man ska gå omvägar om allt för å försöka lindra saker å ting ... Blir ju bara tio gånger värre .. usch har tappat en hel del förtroende för en del människor ... får la se vad som händer å sker på den fronten

Annars så jobbar ja lite granna .. hade ju velat jobba mer mer mer mer så ja hade fått in lite pengar Är sååå trött på å ha det så här nu ..Vända å pusta för varje öre man har
Blääääääääääääääääää
Kom in en hur go tjej som helst innan.. som ja inte har träffat på länge..Himla skoj å se dig ... måste åka ut å hälsa på er nån dag. kram på dig

My har varit sjuk i två dagar så hon fick vara hemma från skolan ..men nu är hon på topp igen .. lite feber va det bara så det gick ju över fort ..
Oj jisses va tiden går fort .. he he ska tävla kanske om en månad kom ja på nu ju
oj oj oj oj måste träna he he
vi får la se lite hur det gårmedhonom men jag hardet som mål i alla fall ..
Nej nu vill ja attdet ska rusa till lite så det sista går fort nu innan ja ska hämtamy å felix .. Ahh va ja ska gosa i kväll .. snuffsa på min lille älskling
Saknar han så fruktansvärt mycket
Mamma älskar dig  av hela mitt hjärta jag önskar att allt vore annolunda.... PuZZZZZZ

Oj va tiden rinner i väg

ja jisses det är ett faktum .. Min flicka börjar bli stor ... vart har alla dessa sex år tagit vägen .. känns som om det vore som en månad sen hon va ytte pytte liten ju ..
I tisdags så började hon på skolan .. Förskolan . Ja jisses .
Hon va ganska nervös det märltes på henne å det första hon sa när vi kom till skolgården så sa hon .. mamma HEMSKT va mycket barn det va här .. lät väldigt skrämd av attd et va så mycket folk .. Väl inne å väntan på å få gå ini klass rummet va lite jobbigt för henne .. Men sen när dom skulle gå  in så va det dags för mamma å gå  . . å det ville hon ju inte riktigt . Men det hade gått hur bra som helst å my va sååå trötter när hon kom hem eller ja när ja va å hämtade henne . Stackarn ..Hon hade lekt med sina gamla kompisar å så . Så nu springer hon typ till skolan å har inga beskymmer med något . Så skönt . Man är ju alltid lite orolig å så 
Annars så har ja själv varit ute å ridit Friser hingsten Darco ... jävul i havet säger ja bara .. så fuckning nice ....Så nu skulle dom i väg på träning i helgen å sen nästa vecka ska ja ut å ta mig en tur i skogen med honom tillsammans med ägaren .. Hittar ju inte där ute i skogen =)
I dag ska ja åka ut till min gamla pålla som inte kommer tillbaka till mig verkar det som .. Hon har inte gjort vad hon skulle så ja tror hon skiter i det vi hade kommit överrens om .. Så jävla tråkigt ..
och dålig stil tycker ju jag .

Nej nu ska ja ta å ta på mig lite ska ut å promenixa lite med Nina å Loppan på stan lite så dom får lite miljö träning
Kram kram på er alla å ja jag ska försöka bli LIte bättre på å blogga av mig
Pöss å HEJ

funderingar.........

ja nu får jag ju ta å blogga lite känns det som .. he he eller ja hotad till ..
Ja va händer å sker egentligen .. har inte en endaste aning kan jag lova ..
Varit lite här å var å ja mest hemma faktiskt eftersom ja varit sjuk


Sen har jag ju varit ute å kollat på det vackraste av det vackraste ... ahhh va såld jag blev då ...så på tisdag smäller det då ni då sitter jag på en dröm SKITNERVÖS ..men men det kommer nog gå bra ..
 Han va sååå pussig å gosig Jag smalt ju fullständigt . Så ja ska rida honom ett par dagar i veckan å så blir det till å hjälpa till med hennes unghäst som hon frågade om ..
Ska verkligen bli hur skoj som helst .. Finns ju sååå mycket att lära å de bästa av allt är ju att ja inte behöver lägga ett skit i penga väg .. Så gott .
Hade jag verkligen inte haft råd med nu så då hade det ju fått kvitta men hon vatt bara glad för hjälpen .
Dom som äger stället verkar vara hur goa som helst med en bra humor ....


Sen finns det en liten man i mitt liv som verkligen inte bara kan försvinna .. han kommer alltid tillbaka å mina känslor kommer bara mer å mer för var gång .. Hmm lustigt att man kan ha sånna för en människa man inte har varit tillsammans med utan bara träffats å kännt varandra i över ett år . ja det är lustigt va man kan känna sig dissad för att en person inte svarar på mess eller samtal .. men då i själva verket glömt telefonen i bilen .
ha ha men men han fick ju i alla fall se att duger det inte så kan han fara .. hmm han ringde sen å gissa att ja vatt glader . Hoppas att vi hinner träffas nån gång nu snart annars så kommer det säkert rinna ut i sanden .. det vill jag verkligen inte

Just nu sitter fille pille i knät å tittar febrilt på tangent bordet som han gärna vill fingra på .. app app app neeeejj   .. ååå det verkligen kliar i fingrarna på honom .
Sötisen lille
Nej nu ska ja gå ner å slänga på en tvätt å ut å rasta Brolle mannen sen blir det väl till å åka en sväng till syster yster
Hopp hopp
baj baj å ha en ljuvlig dag

Ja jisses

ja har ju typ glömt bort denna bloggen .. men men får la försöka komma igen lite ..
I dag ska ja ta å åka å jobba lite grana i morgon me .. skulle ja inte ha gjort de så skulle ja åkt till tranås å kollat på rasmästerskapen .. Både mor å far ska ju vara med å tävla ..
Massa rottisar
annars så händer det kanske inte så mycket .. My börjar skolan på måndag å jag tror hon är ganska så nervös för det .. verkar som så i alla fall ..
Har varit ute hos mor å far å hjälpt henne å sytt lite .. ta igen lite för att dom har ställt upp så mycket på mig .. Hoppas det hjälper lite det ja gjort ..

Annars så ska ja börja rida igen .. ska bli såå gottit en helt annan ras men skit skoj verkligen ska ringa till henne här i dag å se pojken kommit hem .
Å så i eftermiddag så kommer lille felix . å i morgon ska ja jobba en sväng oxå men det är bara tre timmar så barna får följa med om inte en vän kan ha ill pojken medans ja är där ..
Ha ha å brolle mannen som ja för övrigt håller i bur 24-7 trivs skita bra här .. Ska åka å bada med honom i kväll tänkte ja så han får svalka av sig lite .. gott för dom
Igår va ja å min bror å Monixx iväg å bada en stund .. eller ja barna inte vi .. va llliiiite för kallt för min del .

Nej nu blir det en kaffe till å sen åka en sväng kanske ...
ha en underbart solig dag som det är här ..
efter regn kommer solsken =)=)=)

RSS 2.0