AAAAAAAAAAAhhhhhhh drar en lättnad suck ...

Gud ja nu är både jag å hästen på plats sååååå underbart .. men som sagt det har då fan inte gått smärt fritt precis men va fan gör det EGENTLIGEN ..
Men men I går så ja skulle vi ju lasta lilla Donnan efter ja plockat in allt å stirrat runt lite å typ glömt hälften ..
Det började skit bra med att jag fick inte ur hästen ur boxen .. Hmm nääää  ääää
Ja ska inte gå ut för det är något som är konstigt ... Men men ut kom hon å så ja skulle hon ju in i transporten .. Ha ha ga skit på dig !!!! sa hon klart å tydligt .. vi fick fan stå i en timme typ .. sen va det som om att allt släppte å hon traskade rakt in utan beskymmer .. Jävla skit häst tänkte ja många många många gånger .. förra gången va hon ju in i transporten ¨på två röda ... Lustigt det dära
Hela resan gick bra utan problem men hon gillar ju itnte vänster svängar .. he he då hoppar hon lite
Men fram kom vi å gick å kollade i stallet å där kommer hon nog till att trivas bra med dom andra pållarna .. Hon får ev förhoppningsvis en ny hag kompis i dagarna .. Visst hagarna hade kunnat var bättre men det märks att det är ett par äldre som kanske inte orkar allt så ja ska fråga dom om dom vill ha hjälp ... Dom hade kanon bra med utrymme i sadel kammaren å ett helt täckes tork rum å fika rum m,m ridhuset ska bli helt underbart att få använda .. ska skritta hene lite i dag tänkte ja så hon inte blir helt mör i kroppen .
En mycket trevlig box granne har jag oxå .. himla trevlig å den andra har ja inte träffat än . Vi är bara tre st i det stallet . Den ena tjejen har två å så är det en till å lilla Caprice .. många fler boxar finns det ju men det är skönt å inte ha för mycket folk i stallet oxå. He he å hyran ska vi fasen inte ens tala om .. Box , spån , hö = ca 650 i månaden .. så jäkla gott . ja kan i alla fall inte klaga . 
Ute ridbana finns å så har vi sjön precis neranför hagen .. Det enda som är en nack del är att det inte finns bete .. men lite grönt fins det att tillgå i alla fall,... visst sen tycker jag inte det gör så mycket att hon inte går på fullt bete .. utan så dära lagom ...
Nej nu ska ja slå huve i kudden för ja har en jävulsk huvudvärk ..
kram kram på er alla å tack för dom varma välkomst hälsningarna .... sååå gott å vara här
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?
Har du klippkort så jag ska minnas dig??

Mejl-adress (Bara för miiig)

Har du nån egen blogg?

Finns det något du vill säga mig?:

Trackback
RSS 2.0