Ja allt kan ju faktiskt lösa sig

Hmm ja i dag har ja faktiskt kunnat prata med Sofia då hon loggade in på msn eller ja adda mig på msn vilket hon inte gjort tidigare . Så nu får hon vara kvar så får vi se hur alltlöser sig .. Fan känns ju hemskt att slänga ut henne oxå ju .. kan fan inte vara lätt å hitta platser till fyra hästar på en gång å är hon kvar så gynnar det ju mig oxå .. både pengar om ja nu får dom som sagt å att hon kan hjälpa till om ja ska åka iväg eller så ..
Hon ska förhoppningsvis flytta en häst å då får ja plats till Monicas utan att behöva bygga en liten till Billy . Hade ju varit skönt att det kanske löser sig så sätt . Å så har ja talat om för henne att hon ska fixa sadelkammaren så fort som möjligt . Det är nog i nte så mycket jobb om man bara kommer i gång ja kommer ju oxå hjälpa till men han har ju snickrat innan så planeringen får ju ha stå för.
Hyres värden va ja å pratade med innan å han tyckte det va så skoj att det är lite liv å rörelse här å att det händer saker å ting .
Han skulle gå ner å kolla i stallet i morgon så ja är allmänt nyfiken på vad han kommer att tycka om det å så sa han att det ahr funnits ett projekt om en lite paddock här borta så ja ska se om han inte kan få ut en maskin å få bort det som ska bort m,m för det är ju en kostnad som han får stå för .. det kan jag ju inte ta med mig precis om ja ska flytta nån gång ..
Så håll tummen på det :-)
Monica va här en sväng å tjötade lite skit ...trevligt .. inte så många som kommer å hälsar på här ute .. Hoppas det blir lite ändring på den fronten när man får in en till i stallet .. ska bli skoj Å så vill ja ha iordning på sadel kammaren så man slipper fippla med hästarnas foder eftersom det fryser där ute nu ... Inte så gott å äta fryst betfor kanske .. så just nu får vi förvara sånt i källaren här nere .. Visst det funkar ju men det är ju skönare å ha allt på ett ställe ..

Fan Jenny du får inte skrämmas så där när du ringer å säger att ja glömt något .......fan tror ju jag har altsimers "stavas" ... Mitt minne är inte va det borde vara kan ja lova ..
Hoppas på att ja får besök av Sofia i morgon bitti så vi kan skriva  papper å så ..
Ja sa till henen att hon fick komma in å ja hoppas hon lovar det å nu då i fortsättningen att det kommer till att funka med betalning m,m
Nej nu ska ja försöka få lite sömn .. vilket klockan sa för längesen men fastnade framför tvn givetvis som vanligt ..Suck
Men men nu ska ja goa med Loppan i sängen lite ..
Kram å baj baj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?
Har du klippkort så jag ska minnas dig??

Mejl-adress (Bara för miiig)

Har du nån egen blogg?

Finns det något du vill säga mig?:

Trackback
RSS 2.0